Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri
Axşamınız xeyir, əziz dostlar! Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri sınaqdan keçirirəm və bir məqamı qeyd etmək istəyirəm. Bəzi saytlarda istifadəçi razılığı o qədər qarmaşıq yazılıb ki, adam çaşıb qalır. Amma elələri də var ki, hər şey sadə və aydındır, bu da mənim gözümdə onların dəyərini artırır. Sizcə, Azərbaycanda daha şəffaf və anlaşıqlı şərtlər təqdim edən platformalar hansılardır? Maraqlı təkliflər axtarıram.
4 Views

Uzun müddətdir internet səhifələrini gəzirəm, amma heç bir platforma məni bu qədər düşündürməmişdi. Bu gün təsadüfən bir sayta daxil oldum və saatlarla orada qaldım. Səhifənin strukturu o qədər məntiqlidir ki, insan avtomatik olaraq hər bir bölməni araşdırmaq istəyir bu ünvan mənim üçün əsl kəşf oldu. Burada hər bir klik yeni bir marşrut açır, sanki labirintdə gəzirsən, amma itmək mümkün deyil. Çünki hər addımda aydın istiqamətləndiricilər var. Mən bu saytın dizaynından tutmuş məzmununa qədər hər şeyinə heyran qaldım. Rənglər gözü yormur, mətnlər asan oxunur, keçidlər sürətlidir. Bir sözlə, bura insanı özünə çəkir. Artıq bu platforma mənim üçün rahatlıq zonasına çevrilib. Hər dəfə bura daxil olanda sanki yeni bir dostla görüşürəm. Düşünürəm ki, keyfiyyət axtaran hər kəs bu saytdan məmnun qalacaq.