top of page

Campaign to Prevent Group

Public·40 members

Gün ərzində boş vaxtım sabit deyil və bəzən yalnız qısa fasilələrdə internetdən istifadə edə bilirəm, bəzən isə axşam daha çox vaxtım olur. Buna görə seçəcəyim platformanın müxtəlif saatlarda normal işləməsi və giriş zamanı gecikmə yaratmaması mənim üçün vacibdir. Azərbaycanda belə xidmətlərin texniki sabitliyini əvvəlcədən yoxlamağın praktik üsulu varmı? İstifadəçi rəylərində hansı problemlərin təkrarlanmasına xüsusi diqqət etmək lazımdır?

10 Views

Yeni bir onlayn platformada hesab yaratmaqdan əvvəl mən həmişə qeydiyyat səhifəsinə diqqətlə baxmağı üstün tuturam. İlk növbədə hansı məlumatların tələb olunduğunu, prosesin hansı mərhələlərdən ibarət olduğunu və istifadə qaydalarının harada göstərildiyini anlamaq rahatdır. Qeydiyyatla bağlı məlumat axtaranlar səhifəsinə nəzər sala bilərlər. Məncə, qeydiyyatdan əvvəl bir neçə dəqiqə ayırıb təqdim olunan məlumatları oxumaq yaxşı vərdişdir. Xüsusilə şəxsi məlumatların daxil edilməsi tələb olunursa, səhifənin düzgün ünvan olduğunu yoxlamaq lazımdır. Mən belə məsələlərdə heç vaxt tələsmirəm, əvvəlcə bütün əsas detallara baxıram. Sonra artıq istifadəçinin özü qərar verə bilər ki, xidmət onun gözləntilərinə uyğundur, yoxsa başqa variant axtarmaq daha məqsədəuyğundur. Sadə yoxlama prosesi sonradan yaranan anlaşılmazlıqların qarşısını almağa kömək edir.

bottom of page